Corona Renderer Forum

Corona Renderer for Cinema 4D => Bug Reporting Cinema 4D => Topic started by: CSD on 2019-03-09, 08:39:43

Title: .ies bug on rebus farm
Post by: CSD on 2019-03-09, 08:39:43
Hi everyone. I have a problem with the lights .ies of my file in cinema4D with Corona 3 hotfix 1. on my mac pro the final render correctly displays the .ies but when I load it in the rebus farm, the final final render does not show it. does anyone know how to solve this problem? I know that others have already found it ... pleaseeeeeeee help me. Thanks

and I want to clarify that they have a great service and always try to solve the problems that may be there but this we can not solve
Title: Re: .ies bug on rebus farm
Post by: CSD on 2019-03-09, 09:01:06
the render loaded in the farm is to be developed as a compartite ...
Title: Re: .ies bug on rebus farm
Post by: CSD on 2019-03-09, 18:45:55
can you tell me if there is an update that can solve the bug?
Title: Re: .ies bug on rebus farm
Post by: beanzvision on 2019-03-13, 06:50:59
Hi there, can you please contact us at support@corona-renderer.com? Also, if it's possible, can you upload your scene to our private uploader? The link is in my signature below. Thanks
Title: Re: .ies bug on rebus farm
Post by: Konichowaa on 2019-04-03, 22:23:08
I have similar problems in C3HF1 with IES lights sending to the renderfarm when the folder my project was in, had a special character such as a french "é" in the name.  On my own workstation all renders were fine, and on renderfarm without IES. I don't think it was specifically related to corona then, but rather the archiving plugin. Spent lots of money figuring it out that was the reason my renders came back without the IES lights...
I learned the hard way then , but now a warned man... something :) ...
Title: Re: .ies bug on rebus farm
Post by: tanercandan on 2019-04-23, 16:10:35
Hi there
i have the same problem here. i am using mac pro late 2013 and El Capitan on it (a fresh install) Cinema4D R18 and Corona 3 Hotfix 2. in my local pc i can render the ies lights but can not render the ies lights in a renderfarm. All ies lights turn to normal corona light and it is a huge problem for me. Any solution or ideas for  it ?