Corona Renderer Forum

Corona Renderer for ARCHICAD => Corona Renderer for ARCHICAD - general => Topic started by: paperless on 2019-04-12, 07:50:20

Title: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: paperless on 2019-04-12, 07:50:20
Install Corona render in ArchiCAD v22.
OS - Windows 10

Activation key link: Page Not Found
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: gmd on 2019-05-09, 00:31:50
I am now having a similar problem with AC22 on Win10.

Corona was working fine but since around the same time (April 12) it has stopped working with a similar license activation error:

2019-05-09 08:08:18 [BEGIN] initializing license for application archicad-stable. Our request key is: 4A1803D5-68CD-960D-25F6
2019-05-09 08:08:18 No activation file present (tried to locate: C:\Users\Grant\AppData\Local\CoronaRenderer\CoronaActivation.txt).
2019-05-09 08:08:18 We will try to activate/refresh demo license.
2019-05-09 08:08:19 ERROR: Failed to send POST request to https://corona-renderer.com/customer-zone/automatic
Error: A connection with the server could not be established
2019-05-09 08:08:19 Activation failed.
2019-05-09 08:08:19 We will try to find a licensing server running on this subnet.
2019-05-09 08:08:21 Current license is:
                        No active license found.
                        Error: Invalid activation key
2019-05-09 08:08:21 [END] Activation process done.
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: alexhajdu on 2019-06-10, 16:39:02
I'll investigate and will get back to you with a possible solutions.
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: paperless on 2019-06-10, 17:09:07
Tnx Alex
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: alexhajdu on 2019-06-11, 15:31:42
Seems like our licensing got some updates under the hood. Please wait until the next build is ready ( which I hope will be soon :) )
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: delfostrit on 2019-08-27, 00:36:33
does anyone find a solution for this problem?

Thanks
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: alexhajdu on 2019-08-27, 08:34:11
What version of AC and Corona?
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: All on 2019-09-01, 21:09:31
nstall Corona render in ArchiCAD v22.
OS - Windows 8.1In coronchik 22 corona does not occur, although the installer declares that everything was installed.
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: alexhajdu on 2019-09-02, 09:05:46
I'll return to this topic once the new plugin version is out.

We have so little number of such cases I really don't know where to start to investigate this issue. The culprit can lay somewhere between our servers and your computer (various AC installations, plugin histories, internet connection, etc, etc...)

As for now, please be sure you are connected to the internet and please report detailed reports so we can fix this if the problem is on our side.
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: Dimitrius on 2019-09-03, 17:52:11
"Corona cannot connect to the activation server." 
https://corona-renderer.com/customer-zone/alpha   
"Something's missing hereā€¦
What happened: Error 404"
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: alexhajdu on 2019-09-10, 10:43:28
There is no longer possible to use the activation form for alpha versions. Your license will be activated automatically if you run the plugin. You have to be connected to the internet.
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: Dimitrius on 2019-09-25, 12:39:25
The problem is solved! The essence of the problem is - antivirus
Title: Re: Corona Render Licensing - Page no Found
Post by: alexhajdu on 2019-09-25, 12:43:15
Very well. I'm glad you have found the culprit :)
Title: Corona Render Licensing
Post by: scorn on 2020-04-16, 12:46:05
Hello,
Since the new version of Corona renderer-alpha5 for ArchiCAD 23 came out, I can't activate it ...
First I had a problem with the installation (I was missing a DLL file), but even after fixing it and installing it successfully, I can't activate the program now.
I have the internet, I have stopped all antivirus programs firewalls and malware ... and every time it shows me that it has no connection to the license server. I even tried from another computer to another network ... the result is the same.
Please help me solve the problem, I had a working version of ArchiCAD 21 with version-alpha3 and for that I know it works on my system ... but now it doesn't want to activate.
Thanks in advance.