Corona Renderer Forum

General Category => Feature requests => Resolved feature requests => Topic started by: Helen_Tinonya on 2019-09-13, 15:50:51

Title: Add displacement calculation on AMD GPUs (rx and vega)
Post by: Helen_Tinonya on 2019-09-13, 15:50:51
In 2019, the owners of amd graphics cards has become more and I want you to introduce the ability to do displacement on amd cards.

Moderator: i translated topic's title as best as i could
Title: Good
Post by: Helen_Tinonya on 2019-09-13, 15:52:39
The introduction of the possibility of displacement using amd (rx and vega)
Title: Re: Add displacement calculation on AMD GPUs (rx and vega)
Post by: Ryuu on 2019-09-16, 10:14:00
Hi, we're not computing displacement on GPU in any way, it's all done on CPU. Did you perhaps mean denoising instead of displacement?