Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - valwizard

Pages: [1]
1
Hello, guys! I think I got a Corona bug here, but I have decided to start a new topic here first. I got a repetitive crash of 3d max when rendering using DR. I got 1 main and 4 slaves machines. The project is relatively simple- studio render of the door changing only the material id of 2 elements. The crash is always happening when I try to render the darkest version. Firstly it starts increasing render time then got frozen then " the error is occurred and the application will now close. Do you want to attempt to save a copy of the current scene?Yes.No." and that's it. Debug retain EXR is ticked off. I am attaching the logfile might help to detect whats wrong.

2
Bug Reporting / DR error. Slave error
« on: 2019-08-25, 13:48:26 »
DR error. Accumulating EXR from slave*** failed with error: Got lex::BaseExc:error reading pixel data from image file"memory". Unexpected data blocky coordinate..
Corona 4.1 latest update. Actually, DR slave is trying to save exr file even the main box for saving is unticked

The file is too large though. I couldn't attach it

3
I need help / Blurred image in Corona 1.7
« on: 2017-11-10, 10:05:15 »
Hi, there. Also in Corona 1.7 I have sadly discovered that the image is blured a lot vs Corona 1.6. The new light solver is of and the scene is only lightened using sun+HDRI. Image attached. Could it be because I used a scene created in corona 1.5? Or there is a new algorithm? BTW everything is disabled - denoiser etc. PT+PT

4
I need help / HD Success rate and noise in corona 1.4
« on: 2016-05-17, 18:56:37 »
Hi, Guys! Congrats with new version of Corona renderer. I am rendering an animation in Corona. It is an interior but very heavy one with heavy proxy the polygon amount is almost 40 mln in already optimized scene. Trying to cut render time down to a reasonable one, something like 1hour on 2Xeon 32 cores. Still there is noise mostly in the GI pass. For the moment I have AA/GI on 20/4 MSI 11
The HD success rate is very low. What could cause that? What is the relation between success rate and amount of geometry/lights/reflections? The number of rays is ok IMHO 6.5 mln is ok isn't it?
Whatever I will really appreciate for some advise /help. I don't want to use denoiser as this is bluring the image and washing the clean sharp details, after testing I did not find any difference between Corona denoiser and Red Giant denoiser or Neat video plugins, except is fully integrated in Corona and doesn't need to buy additional expensive plugins. Sorry I can not attach the full image and the scene due to copyrights and NDA.

5
I need help / Vray_camera incorrectly behaving
« on: 2015-09-29, 15:19:25 »
Hi all

I found this bug wile trying to sort out the camera perspective. The actual render looks much far away then the image in viewport. I just have broken my mind trying to find out what is it causing it. The standard camera is alright.
 

6
Resolved bugs / Render doesn't stop after cancelling
« on: 2015-08-10, 10:21:15 »
Hi guys. I have a scene with assigned Corona render and after passing the 8 hours time and completing the task Corona start rendering the same frame again and again. Trying to cancel the render I discovered that Corona does not stop either. It is starting again and again. Single frame is checked in the common settings and there is no batch render assigned. It is stopping after only clicking continuously many times on the cancelling button.  Corona 1.01.00, 3dMax design 2015

7
I need help / Depth of field issues with reflections
« on: 2015-08-03, 10:36:52 »
Hi all. I got an issue with highly reflective objects in foreground while using physical Corona DOF. The top of the foreground objects are still in focus which in real life camera will blur them according to a focal distance. Any suggestions?

8
Resolved bugs / Render elements path is not updated
« on: 2015-04-14, 16:33:15 »
Hi there. During the latest animation rendering I discover an inconvenience. While updating the main path save as tga sequencethe render elements path remain the same as old one, it is not automatically updating, which for the stills there are no problem at all. It is really uncomfortable every time delete and add new elements and tweek Zdepth and Ctex. Would be preferable to have this fixed.

9
I need help / Spoecles in new corona
« on: 2015-03-12, 16:10:59 »
Hi everyone,

I am sure you guys know how to handle it but here we go- Specles on the glass or any reflective materials. I am using corona 1.0  FairSAS licence. The scene is rebuilt - all the lights are newly created -, materials are not cheked for the round corners. after 6hours of rendering on the very powerfull machine 32 cores on resolution 6k. 100 passes I still got this. Can anyone help with this problem? I will really appreciate any kind of help.

10
I need help / noise in the reflection pass
« on: 2015-02-11, 15:52:28 »
Hello everyone,

I am trying to get an internal animation done with corona and Corona is showing the great results, I only have a big issue with trying to eliminate the noise from the reflections. Any help I will really appreciate. Also any help with the best render settings for animation flickering free would be really appreciated. Thanks a lot!

11
Gallery / Morning
« on: 2013-07-07, 18:44:50 »
Hi to everyone. I am new to Corona and from the first step I love it. Here is one of my interior test I done on one of my vray scene, and without words Corona beat Vray on time and quality. And again- this is just converted scene without touching much on materials. Rise Corona!

12
Resolved bugs / Displacement reacts
« on: 2013-03-17, 17:15:35 »
Hi to everyone! First of all I would like to Thank for this really awesome machine. Love it from the first touch. But Ive  'discovered a problem while trying to use displacement map in a material slot. If I check displacement on- the ram is overrun-ed beyond the limits( more than 24GB and CPU is intact  and the computer is hanged. With displace unchecked everything is ok and the usage of RAM is something around 5GB, most of pressure goes to CPU. Is it any solution for this? Thanks

Pages: [1]