Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - l.croxton

Pages: [1]
1
Hi everyone.

I am hoping to find some guidance (links to sources) of how I achieve the following (if it all possible?)

Basically I am having to produce a large quantity of renders of a product in 5 different angles which will need colour correction applying via photoshop/aftereffects in 30 different finishes (to ensure colour matching of finishes).

Essentially I want to know if it is possible to get photoshop or after effects to load up these individual renders and their respective elements and apply the colour corrections in the correct manner (I am thinking of selecting the correct outputted masks)

Or is this something that is not currently possible or would require some specialized script/program to do? I've spoken to one person about this and for something kind of similar a custom script had to be developed for it.

Finally I have tried looking online and so far all I can find are tutorials based on single elements which apply either a crop/resizing/pasting on top a simple graphic. There are none that show element selection, use of multiple selections of masks in a singular action which can be run across multiple renders ie View 1, view 2, view 3, view 4, view 5.

I appreciate there are quite a few batch rendering posts on here and I have tried scanning through to find the answers or atleast an idea and I have been unable to, so apologies in advance if this has already been covered, a simple copy and paste link to what could be the answer is all that I would need and be hugely grateful for.

Thanks everyone :)

2
Hi everyone,

I am having major issues on an animation where by I am getting these weird boxes of high frequency noise. It's happening towards the end of the render, by that I mean when the noise level approaches/drops to the specified amount (first I had it at 2% and then I raised it to 4%)

Its super frustrating because it makes no sense for it to happen, I can understand poor materials or bad lighting to make excessively noisey renders but for the noise to actually emerge towards the lower noise limit is really strange. Also the box of noise jumps around the same area but its not consistent in its placement in that area, if that makes sense?!

I've obviously had a quick look already and I've tried the following.

1. Removed the bloom and Glare from the result (I saw a post about this possibly causing this issue)
2. Increased the noise limit from 2% to 4% I had thought it was caused by some odd over sampling bug.... it looked like it did work but this noise happens on random frames, its not consistent.
3. Tried turning denoising on and off.
4. Changed lighting strengths, removed any outside emissive backplates.
5. Simplified the material, no textures, no crazy high reflection amounts etc

Any suggestions would be welcome. The Scene is lit with a basic corona sun and sky. No overlapping geometry, no weird wholes in any of the meshes etc

3
Bug Reporting / Automatic image saving on pressing Stop
« on: 2019-06-27, 10:58:28 »
Hi,

I've run into a really frustrating issue where even if I have unchecked the save output (should not save an image) if I press stop on the VFB corona will still save and override existing images that it was previously set to. Is there something I could be doing wrong? I've had a quick look but I couldn't spot anything straight away.


Any help on this would be great :D

4
Bug Reporting / CXR file overwrite not working?
« on: 2018-01-10, 00:48:26 »
So to keep this short; in 1.6 when rendering a file due to my own system instability and low RAM i would make sure that the save multiple CXR files were enabled to make sure I had a back up of the frame buffer if needed.

However I've noticed recently with now more RAM installed and better system stability the function of overwriting the saved CXR files is no longer working. It only saves the allocated amount so for example 3 files, and then it appears to stop saving them and doesn't overwrite the older files. Any reason why this could be happening?


5
Resolved bugs / Destroyed UI on start up
« on: 2015-08-02, 22:52:24 »
Hey guys,

Just installed (and restarted my computer! ) the 1.2 build. As soon as I start it I get the error:

-- Unknown property: "numItems" in underdefined

which I'm not sure if this affects the UI but I'm now missing nearly all buttons from the UI. Although the process of rendering still works.

I'm running 3DS Max 2015 Student Edition on Windows 8.1 build 9600.

Computer specs are:
Intel 5930k
16GB Ram
2x 980gtx

Let me know if you need anything else!

Thanks :)

6
Resolved bugs / Bug: Display CoronaColor in Viewport
« on: 2015-05-13, 23:11:50 »
Not sure if this is a known bug... just checked the "known bugs" document and didn't see it there but I have a funny feeling I've seen it mentioned before.

Anyway the bug crashes Max 2015 (Student edition)
I'm running windows 8.1.

The CoronaColor is plugged into the diffuse color and when I click display shaded material in viewport it crashes.

Hopefully that's enough info and apologies in advance if its already been reported :P

Cheers,

Pages: [1]