Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jadams

Pages: [1]
1
No errors shown - one thing I have noticed is that in the material editor, some materials (eg wood) are shown with small previews, but when I try to use them I get a circle full of red...

2
I too think I am probably the problem - it's too much to be a genuine issue.

I've copied the script to the \scripts folder
Within max, I open up my scene
Goto maxscript menu
Run Script
Select the script
Then click convert.

No errors or popups.

I tried it again clicking the reset prior to clicking the convert - got the same results.

I'll try putting in the line and will post back what happens (unless there is something I've missed above - well actually there is, as I've not disabled any of the daylight stuff.)

3
Hey,

bit of a newbie here.

I took an old scene I made using Mental Ray and Standard Materials and tried to run the material convertor over it.  It seems to have failed (as my scene renders out red.)

I suspect it's me, that I've not done something correctly - but thought I'd ask if the script output any form of "log" to give any indication of what I've done wrong?

Thanks.
Joe

4
General Discussion / Re: Newbie Question
« on: 2013-05-24, 07:24:08 »
Will do. Thanks!:)

5
General Discussion / Re: Newbie Question
« on: 2013-05-23, 23:58:14 »
The materials used were all straight from the standard shipped library - some Arch and Design, a few wood and the AEC doors and glass.

Is there a log or something that the material editor produces (possibly the wrong place to ask - but if it helps others..)

6
General Discussion / Newbie Question
« on: 2013-05-23, 21:39:25 »
Hey guys,

looking for a bit of help - pretty much a noob here just wanting to play about.

Have a scene I created in 3ds max 2013 - rendered with MR and wanted to see the difference this renderer could make.

I downloaded and installed it (have also used one of the sample files on another thread to confirm it is installed correctly) and also downloaded the material converter.

When I run the render, all I seem to get is red - see attached file.

I can't figure out what I've done wrong.. I removed the mr photo control - do I need to delete all lights and replace them/

Pages: [1]