Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jkacza

Pages: [1]
1
Feature requests / Exclude background from denoising
« on: 2019-01-30, 12:29:03 »
As Romullus said on the forum
https://corona-renderer.com/forum/index.php?topic=12024.0
We need some kind of way to exclude HDRI background from denoise calculation. I am experiencing terrible results when background is visible. Maybe some tips can help me, but a feature like that would be awesome.

2
I need help / Re: Corona passes trouble.
« on: 2018-01-24, 16:49:00 »
Yes, I tried many formats... I realizied tha it's a random issue. Somethimes I had one pass good, other times I had two passes good. Now I am rendering 3 passes, 2 are good, for my porpose it's enought.

3
I need help / Re: Corona passes trouble.
« on: 2018-01-24, 15:50:34 »
It works great on VFB and pressing F9, both I can save the renderings in any format
When I have "Save File" checked, this problem occurs, otherwise everything work.

I am try to save as PNG - 48bi with alpha channel non interlaced.

*Saving as jpg working fine this time* maybe a bug - before was not working

Now zdeph is rendering and saving properly but ao pass is corrupted like the attachment...

4
I need help / Re: Corona passes trouble.
« on: 2018-01-24, 15:44:14 »
It works great on VFB and pressing F9, both I can save the renderings in any format
When I have "Save File" checked, this problem occurs, otherwise everything work.

I am try to save as PNG - 48bi with alpha channel non interlaced.

*Saving as jpg working fine this time* maybe a bug - before was not working

5
I need help / Re: Corona passes trouble.
« on: 2018-01-24, 14:24:56 »
I'm using 3ds Max 2018 - Update 4 - Corona 1.7.2.
It occurs on this scene only, on VFB looks normal and I could save without problems. This happens only when I render or press F9.

Scene file had about 1,5 GB =(


6
Same here. Do you solve this issue? Thanks =)

7
I need help / Corona passes trouble.
« on: 2018-01-24, 13:35:46 »
Hi there!! =D

Today I was experiencing a very annoying trouble. On my render interactive the zdepth works fine, but when I render something like this attachment (wild) appears.

Thank you!

8
I'm using 1.7 hf2 and this behavior happens when DR Server keeps open for 10min, I think.

9
Bug Reporting / Corona Distributed Render BUG - Search LAN
« on: 2018-01-08, 11:42:16 »
Last week I experiencing a strange bug. Everthing was working pretty well then my master PC cannot find itselt when I click Search LAN. I had to open 3ds Max on slave, click on Search Lan, locate both pcs, then I can click Search LAN on master PC and it will find itself on LAN. Can somebody help me?

Sorry bad english ;)

Pages: [1]