Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - beanzvision

Pages: [1] 2 3 ... 111
1
Hi, these are NaNs by the look of them. Could you possibly try out the V6 daily build found here: https://drive.google.com/drive/folders/1Pq54oK-EGac_z0VdV05VfsSsG54I1Qkn and let us know if that helps at all?

2
I need help Cinema 4D / Re: Materials library
« on: 2020-07-06, 12:54:28 »
Yes, we hope to add it in a future release. We're aware it's missing ;) If you're looking for some nice free materials, here are a few links to get you going.
https://www.corona-materials.de/
https://texturehaven.com/textures/
https://cc0textures.com/

3
HI, are you able to share the scene with us? If so, our private uploader link is in my signature below. Can you also tell us what version of Corona you are using?

4
With the latest daily (Jun 30 2020) rotated HDRI Sky issue on Intel is gone :)

Hi burnin, thanks for letting us know. ;)

5
Beanz, I modified my original post with more details.

Looks like theres a bug in the film offset. I can reproduce the issue with a simple scene and Corona Camera. It seems to only be the x axis. If I shift the camera while the IR is running it works as it should.

Hi Pepelecrabb, If it's reproducible, can you share a test scene for us via our private uploader? The link is in my signature below. Thanks!

6
I need help Cinema 4D / Re: Image after denoising
« on: 2020-07-02, 15:01:37 »
And is Bloom and glare being used at all?

7
Still not able to see HDRI loaded into Sky Object in the Viewport.

Also, still getting some weird camera shift when using the Interactive Viewport.

Windows 10
C4d S22
Daily Build 2020-06-30

Hi, the "no preview" in S22 is a currently known issue and will be addressed in a future release. Can you go into more detail about the camera shift? I am not familiar with this issue. Perhaps a short vid might help? Thanks in advance.

8
Hi Stefan,

I'm not able to reproduce this. Are you able to share a short vid of this happening?

9
Please, fix this problem:
When an object have 2 material tags, corona mix both.
Normally it shouldn't happen. Only the last tag should be displayed.
Obviously the materials have no opacity, and the "mix textures" is disabled.

Ah, one more thing: the duplicate material remover doesn't work. If you uninstall Corona it works.

Thanks so much!

Hi, for the first issue, can you share a test scene for us? https://corona-renderer.com/upload

And the second issue is already known and has been reported and will be addressed in a future release.

Hi beanzvision, I just upload the scene "material tags issue" in the private uploader.

Please, let me know if you need anything else.

Thank you!

Hi, I have searched our private uploaders and cannot find anything named as such. Can you try again using wetransfer.com and add my email jerrems at corona-renderer.com to it please? Thanks!

10
Would you mind to send me a mail so I can reply?

barend at beevisual.co.za
No probs at all. Email sent!

11
Please, fix this problem:
When an object have 2 material tags, corona mix both.
Normally it shouldn't happen. Only the last tag should be displayed.
Obviously the materials have no opacity, and the "mix textures" is disabled.

Ah, one more thing: the duplicate material remover doesn't work. If you uninstall Corona it works.

Thanks so much!

Hi, for the first issue, can you share a test scene for us? https://corona-renderer.com/upload

And the second issue is already known and has been reported and will be addressed in a future release. 

12
I have tried to send it with wetransfer but I get an error. I have also sent you a mail, did you receive my mail... maybe I have the email adress wrong?
No, I have no emails from you. Another option is to upload it to a drive account and then allow me access to it.

13
it's uploaded on the dropbox option (ondra karlik account)..; My name is  laverdet, and the files are mainly "alien-forum"...   if you wish, I can clean all the texdtures (no reflection, refraction, etc), and try to re upload the whole scene...???

Can you please re-upload as a zipped file instead of individual files? That will be a nightmare to put back together ;) Thanks!

14
I also confirmed it has been reported. The workaround, for now, is to revert back to the V6 daily build from May 29th. I have tested the material and it works with that build as expected.
https://drive.google.com/drive/folders/1_UUWOx9GhZImbJ-ay8OhtQB1pN_MidQu

For internal use only (Internal ID=528324398)

15
Hi, I see you are using an older version of Corona. Can you try with the latest V6 daily build from June 11th and let us know if that helps? https://drive.google.com/drive/folders/1Pq54oK-EGac_z0VdV05VfsSsG54I1Qkn

Pages: [1] 2 3 ... 111