Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - beanzvision

Pages: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 77
1051
Corona Renderer for Cinema 4D - general / Re: AO bug/error
« on: 2018-01-26, 17:45:14 »
Phong tag?

1052
Gallery / Re: Life is rough
« on: 2018-01-26, 13:02:10 »
Amazing mate just remove the Cocktail, it is annoying :)

So that what it is. I thought that it's little girl in raincoat under umbrella... :]
Crack up! ;)

1053
Gallery / Re: Life is rough
« on: 2018-01-26, 10:17:37 »
Amazing mate just remove the Cocktail, it is annoying :)
Yeah I kinda agree, It was last minute. Thanks for the feedback. ;)

1054
Gallery / Life is rough
« on: 2018-01-25, 18:03:10 »
Playing around in C4D.

1055
^ external: originating from an outside source, a 3rd party shader, a 'plugin shader' ;)
for example: Enhance:C4D Shaders from biomekk
Ah ha, thanks man, I appreciate the info.

1056
Just wondering what the "external" shader is...?

1057
Yes as I said, materials saved to the content browser show thumbnails just fine. Thanks for the screen shot beanzvision. It is Objects with Corona Materials applied that do not show in the browser.

Ah sorry my bad, I must have read over that bit. My objects also save with their textures in the cb. Strange they aren't working for you. The only issue I have with saving to the cb is with layered materials. They usually appear blank and when loaded the layer slots are empty. Pain in the ass if working with a lot of layers.

1058
Gallery / Alien abduction
« on: 2018-01-20, 14:37:15 »
Alien abduction 👽

Sorry it's not buildings n shit ;)

Cinema 4D + Beta 1

1059
This has been working for me all along I believe. I just drag and drop them in.

1061
In the shadow catcher material properties, drag your sky into the environment slot. Apply the shadow mat to the ground plane and you're good to go. And now a fun example ;)

1062
Hi Corona Forum!

Happy New Year to you all 👍 I have created a simple brushed aluminium texture and getting a weird circle in the middle of the box shape that I applied the texture to. It is a cigarette pack and the texture is applied cubic at 5%. Anyone know why this is happening?

Many Thanks!

As mentioned, Try lowering the scale. 10,000 seems a bit extreme. ;)

1064
Care to share an example?

1065
I just updated to the latest build and tried and it seems to be working as per normal.

Pages: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 77