Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - zules

Pages: 1 2 [3] 4 5 6
31
Bug Reporting / Re: Frame buffer & Node rendering problem
« on: 2018-03-15, 18:34:18 »
Here they are !
I posted the minidump as Jules GAILLARD on your dropbox (300mb file size).

Thanks !

32
Bug Reporting / Frame buffer & Node rendering problem
« on: 2018-03-14, 21:21:01 »
Hello in here !
Sorry to bother you again, but i got some problems on heavy scene when rendering with Corona...

First the main machine (from which I render) doesnt start rendering while my other WS do it (as a node).
As shown on the screenshot, the node do every passes.

So, I think it lead to the VFB pb, where strips appears. As the initial pass seems to bug on my main computer, VFB shows those black marks (sorry I needed to pain some black for discretion).

I get rid of this by restarting my main computer, but not very efficient on huge scene.

This WS is a bi xeon, 64 gb and the node the same in bi xeon and 128 gb. Corona 1.7 HF 2

Thank you !

33
iToo plugins work great with Corona Renderer, with some limitations, which are listed here:
FP - https://docs.itoosoft.com/forestpack/requirements
RC - https://docs.itoosoft.com/railclone/requirements
We are in touch with iToo developers, and we are planning to improve the compatibility to (at least) V-Ray level.

Good to know, really !

Thx ! :)

34
Resolved feature requests / Itoo Suite Corona Compatibility
« on: 2018-02-05, 12:56:42 »
Hi there !
As Forest Pack and RailClone work really great with Vray for certain features, as certain nodes, will the Vray compatibility makes Corona fully handled by iToo Suite ?

Thanks !

35
Feature requests / Re: Integration of Cryptomatte
« on: 2018-02-05, 12:53:37 »
Like... a lot a lot !

36
Resolved bugs / Re: Max Crash when changing EV
« on: 2018-01-30, 11:48:19 »
Holy Molly, I didnt saw it was out ! :)

Thanks !

37
Resolved bugs / Re: Max Crash when changing EV
« on: 2018-01-29, 20:39:18 »
Nothing more to add...

Maybe your Corona version. There was a bug prior to 1.7 hotfix 2 causing this.


Good Luck

Yes you're right, sorry !

Corona version: 1.7
Full-speed, Non-debug, MaxSDK 2016
Build timestamp: Oct 24 2017 10:47:16
Defines: Wide RGB


38
Resolved bugs / Max Crash when changing EV
« on: 2018-01-29, 15:32:17 »
Hello,
I had a little search before posting this bug but not sure it's not already reported...

When I change the EV number of a CoronaCam (Modifier panel setting), Max crash...

Nothing more to add... just weird, and harder to get the correct exposure !

Thanks !

39
Resolved bugs / Re: Corona version mismatch.
« on: 2017-11-11, 18:36:49 »
That's not a dummy question. I have just saved this in our internal bug tracker.
It seems that sometimes 1.7 is installed incorrectly over an old installation of 1.6.
I can imagine this could cause some other issues.
FYI, I had this happen with 1.5 and 1.6 dailies, too, not only 1.7 over 1.6. DR slaves would always report a version mismatch even if all the files were on new versions when checked manually. Not on all DR servers, though, which makes it a bit more mysterious.

Same same
Did this issue affect render nodes speed in any way?
Didn't look like it did.

40
Also :

See ND02 rendering but not rendering (0/0) compare to the other nodes.

But DRServer on the node ND02 through Remote control shows rendering status ok also...

I have exactly the same problem. Are your render nodes downloading all assets or are able to read it correctly? How long does it take nodes to start rendering?

I dont know really how long, but sometimes they do, sometimes not...

41
Also :

See ND02 rendering but not rendering (0/0) compare to the other nodes.

But DRServer on the node ND02 through Remote control shows rendering status ok also...

42
Resolved bugs / Re: Corona version mismatch.
« on: 2017-11-09, 19:02:45 »
Try this:
1. Uninstall Corona from the Windows "Programs and Features" list
2. Restart PC
3. Install 1.7 again

Solved ! :)

Thank you for this dummy question !

43
I need help / Re: Real Cool Alpha
« on: 2017-11-09, 16:24:14 »
Imho this was always a very poor limitation that could possibly be bypassed by introducing a pass that will act as if black override exists in the background but is at same time replaced by the actual Sky.
This would also alleviate the issue with Bloom&Glare which doesn't exist with black override. The current work-around forces you to choose and brings in ton of drawbacks. It's poor.
>>> this is typically what Alpha channel is made for no ?

The second issue than Njen writes can be bypassed if you use mask as opposed to multiplication. (So for example in Photoshop, load you image as "with alpha" option and then use that alpha as mask, not opacity).
>>> I always work with alpha as a mask, I don't even know how to use it as opacity...


44
Resolved bugs / Re: Corona version mismatch.
« on: 2017-11-09, 16:02:44 »
On it !

45
Resolved bugs / Re: Corona version mismatch.
« on: 2017-11-09, 11:46:36 »
I ill try that asap thank you !

Pages: 1 2 [3] 4 5 6