Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bango74

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
As you will notice the glass with glossines 0.2 in the mirror is not reflected, how do I solve the problem?
C4d r21
Corona 6

2
Ok Tom, all clear, thanks for the assistance, good day

3
Thanks Tom, forgive me I misunderstood, I thought that the adaptive light solver since it is selected by default was correct to keep it selected.
So if I have not misunderstood, if I have at least two corona sky objects and in one of these I deselect refraction reflection therefore I have to deselect the adaptive light solver?
if so, in terms of quality and time, something changes by deselecting 'adaptive light solver.

4
Thanks for the assistance, I just uploaded the file, I'm waiting for you to verify it, good evening.

5
Forgive me for the delay in replying but with what is happening around the world everything has suddenly become complicated and is very time consuming, returning to the problem exposed by me I think I will share the file, unfortunately I have to clean it almost completely leaving only the elements affected for various reasons, both in size and in authorizations that I do not have for the work in question.
Could you please give me a link to get to the upload page, thanks.

6
I ask for forgiveness, I integrate the question hoping to receive answers that solve the problem:
-Cinema 4d r21version
-windows 10
-Corona version 5.0

7
Lately I am testing various types of lighting, and in the various tests I have noticed that the sky crown produces a strange artifact, I made three screen shots, in the first image with only the HDRI the image is correct, in the second and third image where it is also the sky crown can be seen, like the large pixels on the glossy lacquered material, then the reference images with the settings:

8
Hi Beanz, I could also try to render standard but I don't think it depends on a limitation of takes, I think so because I often render at that resolution using the takes at least two or three times a week for at least two years, and it's the first time that happens to me , I would like to investigate the fact that the files once rendered remain in the history folder for some time and then delete themselves, because of what I don't know but it's the only thing that comes to mind.

9
Bug Reporting Cinema 4D / Render not saved in the history
« on: 2019-12-12, 09:32:05 »
Good morning, it is the second time in two days that in the evening I prepare the takes for the views to be rendered, I launch the views for the night, and in the morning when I return to the office I find the images all rendered but not saved, and therefore not present in the vfb history, I do not understand where to intervene, because it is an operation that in these two years I have always done and I have never encountered any problems, moreover, I did tests on the same files with low resolution images and everything seems to work, therefore even more difficult looking for the problem, I hope to solve this problem which is causing me serious delays for deliveries, thanks.
Cinema 4d r18
Corona v5

10

I have the impression that version 4 compared to 3 eats much more ram with displacement, do you confirm?

11
Thank you

12
Hello, can you tell me what the difference is between the color in kelvin and the temperature?
In this example, setting it the same light, with the same corona intensity produces two different results, in addition to understanding the difference between the two modes I would like to understand which would be the most correct to set on artificial sources.
Thank you

13

First of all thank you Beanzvision, forgive me, I think I didn't understand or explained myself badly, my English is not the best.
I try to explain myself better, the render have been saved automatically, all in cxr format with the take set, the views to be rendered were 4, one has been completed and the other three seem almost to have not been completed also because the cxr file has a smaller dimension, so I believe that the editor is not the cause, but the problem is to be found elsewhere.

If it can be useful I will pass you one of these cxr files.


14

Good evening, I had a big problem tonight while the computer was rendering, I programmed a take with more views to deliver the work today, but this morning I found the little surprise, the first image opened but the other 4 didn't open, I downloaded the latest build of beta4, I don't know if it could depend on that.
Below the error message, thank you

Hello, I kindly ask for support from the Corona team to be assisted in the problem already exposed, the risk taken yesterday, that is to say not being able to deliver the work could recur.
In case you have to use different support channels from this there will be no problems in provedere, thanks.
Best regards, Roberto

15

Good evening, I had a big problem tonight while the computer was rendering, I programmed a take with more views to deliver the work today, but this morning I found the little surprise, the first image opened but the other 4 didn't open, I downloaded the latest build of beta4, I don't know if it could depend on that.
Below the error message, thank you

Pages: [1] 2 3 ... 5