Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - bango74

Pages: 1 2 3 [4]
46

Hi tom, then, the cache is set as in the example screen shot of iacdxb.
The cache I have always emptied, as for the ram I do not know, but the computer has a month of life so I do not think there are problems on the ram.
The crown version I do not remember well but maybe I updated it, after I do a test with the previous version.
The strange thing remains the fact that it stops on the calculation of displacement eating in practice 16 g of ram but having no displacement map inserted in the materials!

47

Hello, thank you, I've already tried but both the history of the crown and the cache of c4d are empty, I'm afraid that my problem comes from something that tails the memory.

48
Hello, as I have a problem with memory ram, I opened a scene that I have already rendered days without problems, I made changes to the same scene, simple changes without intervening on maps of relief and not even inserting deformers or generators , at the time of rendering even at low resolution the computer gets stuck and the memory in use rises drastically, I noticed that it stops on displacement.
I reaffirm the same scene two weeks ago, rendering it to 3300x1600 without problems.
P: S: lately at the time of rendering the "empty cache" window appeared to me ... I do not know if it can be related to all this?

Pages: 1 2 3 [4]