Corona Renderer Forum

General Category => Feature requests => Topic started by: Dalton Watts on 2018-12-27, 00:32:35

Title: In-camera "copy to render settings"
Post by: Dalton Watts on 2018-12-27, 00:32:35
Sorry if this has been already asked, but just like fstorm has, is it possible to have a button "copy to render settings". Useful when tone mapping is already fine-tuned in one camera and to avoid having to fiddle with exposure on render settings.
Title: Re: In-camera "copy to render settings"
Post by: PROH on 2018-12-27, 00:52:43
I certainly would like to have the "copy from render settings" as well! So +1 for both :)
Title: Re: In-camera "copy to render settings"
Post by: aaouviz on 2018-12-27, 10:08:58
+1, please. Also, a 'copy settings to' another existing camera would be great too!
Title: Re: In-camera "copy to render settings"
Post by: Dalton Watts on 2018-12-27, 16:59:30
Those 3 buttons would be very useful :)
Title: Re: In-camera "copy to render settings"
Post by: maru on 2019-01-04, 11:31:06
We are already working on "save/load CONF files in Corona Camera", so some kind of one click transfer will be probably the next step. :)
Title: Re: In-camera "copy to render settings"
Post by: Dalton Watts on 2019-02-15, 13:04:44
Thank you, Marcin! Any ideas if it would be implemented in the next 4.0 dailies?