Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - beanzvision

Pages: [1] 2 3 ... 73
1
What converter are you using? Our built-in scene converter or the Corona Tools plugin? Our converter doesn't rename materials, yet Corona Tools does. It renames it to "CRN_xx" for example. I see all of your materials are renamed. So if this is via the Corona Tools plugin you'll need to speak to the developer. And are the materials standard c4d or VRay? Thx

2
Finally great results with the latest version
Looking good too! ;)

3
Work in Progress/Tests / Re: Forest Cotage WIP
« on: 2019-05-15, 13:49:50 »
I like what you are trying to achieve here, the mood and framing etc but I think the materials are a little lacking and it looks like some of your trees are slightly above the ground. ;)

4
Bug Reporting Cinema 4D / Re: Node Problem
« on: 2019-05-14, 13:13:52 »
For me, the preview render shows an issue but renders okay as a final render.


5
Hi there, what kind of material were you trying to convert that didn't work out? And what materials did convert as expected? Thanks

7
Bug Reporting Cinema 4D / Re: Node Problem
« on: 2019-05-14, 10:38:13 »
Checking your file also....

8
Hi Nejc,

Thanks for the report. I can also confirm this. I'll note it in our internal bug report. ;)

- Update. I did notice that the IR will update eventually if you keep changing the texture. The first change had no effect but any texture change after that the IR updated as expected. Is this happening to you also?

9
Hello, are you able to test out the latest dailybuild and let me know if you're still having issues?
https://drive.google.com/drive/folders/1--L2vBzH3sFxSfdglqlHoxF9NCS2W2xU

Thx

10
Thanks for letting us know!

11
Thanks for uploading your scene and vid. We'll check them out. This issue had been reported in the past and I will also add your scene to the report. Once we have more info, we'll update you. Thanks!

12
Beanzvision, it is possible to update it with the new caustics? thanks!
Not really much to update here, remove any C4D lights that were projecting fake caustics, ensure caustics is enabled on the material and also in the render settings. That should be it, if you run into an issues let me know and I'll do my best to help you with it.

13
Hey Nejc, Thanks for letting us know. This was reported not long ago and I can also confirm that this is happening to me on my Win machine.
Internal note: 340718162

14
Hi, do we need two threads for one product? Could the original thread be update or if no longer needed, removed?

15
Bug Reporting Cinema 4D / Re: LUTS not loading
« on: 2019-04-18, 12:13:47 »
Hi all, this does seem like a bug and it seems to be Mac related. Unless there are some Windows users here? Are you able to run the installer again by choosing "customize" and manually selecting the LUT folder and destination?

I can't choose to customize the foder.
i had to install the hotfix 1 instead of hotfix 2 and now is working.
Anyway i'll try to install hotfix 2 on other Mac of mine and see how it goes...

Hi, this should be fixed with the latest dailybuild. Please test it out and let us know. Thx
https://drive.google.com/drive/folders/1--L2vBzH3sFxSfdglqlHoxF9NCS2W2xU

Pages: [1] 2 3 ... 73