Author Topic: Corona Alpha v5.1 not showing in the plugins menu in Cinema 4D R17 Broadcast  (Read 10304 times)

2016-04-25, 14:03:33
Reply #15

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 8612
  • Marcin
    • View Profile

2016-04-25, 16:06:32
Reply #16

mt1278

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Anyone with the "plugin missing on the list" problem - can you try downloading and installing this in 64-bit version and try again?
https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=48145

Thanks, now everything works!

2016-04-26, 04:51:34
Reply #17

onsnapcad

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
I downloaded the installer but it gives me a message that a previous version is installed, to remove it first and then install again, I went and removed the previous version but the installer still doesn't work now when I try to open cinema 4d I get this message..the program can't start because MSVCR110.dll is missing from your computer.

help!!!

SOLUTION:

ok guys finally got it working, here are the steps in case anybody has the same issues I had.

When I tried to install the Microsoft Visual C++ 2015 it gave me an error and I could not install it, so then I found I had to update Microsoft .NET Framework 4.6.1 so I downloaded it but this one also gave me an error installing, so then I found I had to update on my windows 8.1 pro this file  KB2919355-X64, so after downloading it did the update no problem!! after that I run the .NET frame work it installed no problem and finally did the update suggested by the corona team on this post and did the update no issues and FINALLY got CORONA Alpha 5.1 working!!!

I hope this helps

thanks

Happy Corona Rendering!

links:

.NET Frame work 4.6.1 https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=49982

https://download.microsoft.com/download/D/B/1/DB1F29FC-316D-481E-B435-1654BA185DCF/Windows8.1-KB2919355-x64.msu
« Last Edit: 2016-04-26, 06:19:56 by onsnapcad »

2016-05-02, 14:03:40
Reply #18

Antsche

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Ive got the same issue with r17 Studio.
for me
"Cleaning the C4D Plugins as well as the Root folder.
Installing the 5.0 version first.
Then installing the 5.1 version over the 5.0 version. (Without clean previous ticked)"
did not work.

any ideas?

2016-05-04, 22:49:59
Reply #19

freebee

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hi, i have a same problem with corona 5.1 not showing after update from previous version. What is wrong? I used W10, C4d R17.048build Studio

Thanks

2016-05-05, 12:44:04
Reply #20

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 8612
  • Marcin
    • View Profile
Have you tried the solutions suggested here?
https://corona-renderer.com/forum/index.php/topic,11721.0.html

In some cases removing Corona, then installing C++ redist, reboot, re-installing Corona does the trick...
Maybe updating Windows would be a good idea too.