Author Topic: Corona Renderer 1.6 for 3ds Max, Hotfix 3 released  (Read 5477 times)

2017-09-06, 15:55:56

TomG

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 2551
    • View Profile
Corona Renderer 1.6 for 3ds Max, Hotfix 3 released! Download it here https://corona-renderer.com/download/

- Fixed “Lock sampling pattern” checkbox not working
- Fixed too much noise in images when using DR/renderfarms/resume rendering with the DMC sampler


2017-09-06, 16:17:52
Reply #1

alexyork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 502
  • Partner at Recent Spaces
    • View Profile
    • RECENT SPACES
Quick question - since this is 1.6.x, can we safely roll back to 1.6 hf 1 or hf2 if we need to? Or should we stick with hf1 to be safe? We're pretty keen to try out this new sampler, as long as our scene files won't get "locked in". Cheers.
Alex York
Partner
RECENT SPACES
recentspaces.com

2017-09-06, 16:19:59
Reply #2

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8895
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
the scene should not get locked in (there might be diferent sampler selected when you go back, which can be fixed relatively easily)
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2017-09-06, 16:32:26
Reply #3

alexyork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 502
  • Partner at Recent Spaces
    • View Profile
    • RECENT SPACES
the scene should not get locked in (there might be diferent sampler selected when you go back, which can be fixed relatively easily)

Good stuff.... look forward to upgrading soon in that case. Good work :)
Alex York
Partner
RECENT SPACES
recentspaces.com

2017-09-06, 16:46:55
Reply #4

Alex Darby

  • Active Users
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
    • Visoo

2017-09-06, 16:55:14
Reply #5

Alex Darby

  • Active Users
  • **
  • Posts: 69
    • View Profile
    • Visoo

2017-09-07, 02:11:51
Reply #6

Dan Rodgers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 44
    • View Profile
anyone managed to give this a test run yet?

EDIT - installed this across our farm today.. so far so good, everything seems to be working as it should.
« Last Edit: 2017-09-07, 11:03:21 by dantrodgers »

2017-09-07, 17:21:56
Reply #7

hkezer

  • Active Users
  • **
  • Posts: 34
  • kezerco
    • View Profile
So no problem opening 1.7 Builds files in 1.6.3?

Hey, no you cannnot open any 1.7 daily files in 1.6. it will give an error
http://kezer.co

co-founder @ ivaBOX