Author Topic: Corona Tiles  (Read 2287 times)

2018-06-08, 15:53:59

telemix

  • Active Users
  • **
  • Posts: 28
    • View Profile
Corona Tiles, with the connection Corona Multi Map. As an alternative to standard Max's Tiles map.
Each tile can have an individual map (randomly).
« Last Edit: 2018-06-08, 17:31:37 by telemix »

2018-06-08, 19:55:34
Reply #1

pokoy

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1409
    • View Profile
I'd certainly have good use for something like that.

2018-06-11, 00:43:33
Reply #2

Jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1195
    • View Profile
Corona Tiles, with the connection Corona Multi Map. As an alternative to standard Max's Tiles map.
Each tile can have an individual map (randomly).

Ive been looking for something like this for ages.
+1 for sure!
« Last Edit: 2018-06-11, 00:53:59 by jpjapers »

2018-06-11, 21:58:06
Reply #3

steyin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 322
  • BALLS
    • View Profile
Normally I'd be all for this, but isn't the existing tiles map and bercontile enough?

Though a big problem with using multimap or even multitexture are corner conditions; unless uvw unwrapping fixes that....

2018-06-11, 22:41:49
Reply #4

marqueso

  • Active Users
  • **
  • Posts: 36
    • View Profile
Can we also get a 3d Tile maker too? roof tiles in particular. Maybe it would be part of the corona scatter?

2018-06-11, 22:50:58
Reply #5

Jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1195
    • View Profile
Normally I'd be all for this, but isn't the existing tiles map and bercontile enough?

Though a big problem with using multimap or even multitexture are corner conditions; unless uvw unwrapping fixes that....

Damn i forgot about bercontiles...

2019-02-17, 20:26:06
Reply #6

zules

  • Active Users
  • **
  • Posts: 77
    • View Profile
I would loe this too, Bercon are useful but buggy...

2019-03-05, 16:44:22
Reply #7

bishbashross

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
    • Oh!CG
Would like this. Bercon has issues with Corona IR so not the best.

2019-03-05, 18:24:16
Reply #8

peterguthrie

  • Active Users
  • **
  • Posts: 237
    • View Profile
    • Peter Guthrie Visualisation

2019-03-05, 22:35:47
Reply #9

actrask

  • Active Users
  • **
  • Posts: 135
    • View Profile
    • actrask.com
+1, I can't use bercontile because IT says it will mess up the render farm

2019-03-06, 11:34:24
Reply #10

Jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1195
    • View Profile
Yeah not being able to use it with IR makes them difficult to use.
A really well done, really well maintained tile map would be fantastic.

2019-03-06, 11:52:44
Reply #11

pokoy

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1409
    • View Profile
Yeah not being able to use it with IR makes them difficult to use.
A really well done, really well maintained tile map would be fantastic.

For those who are affected: which part of Bercon doesn't work with IR? I'm using it in Max 2018 and so far everything seems to work for me, so I'm curious whether I've missed something. Also, which version of Max is this where Bercon doesn't work reliably?

2019-03-06, 11:59:32
Reply #12

Alexandre Besson

  • Active Users
  • **
  • Posts: 87
  • http://www.alexandre-besson.com
    • View Profile
    • Alexandre Besson portfolio
Everything works for me with bercon in IR.

2019-03-06, 12:11:32
Reply #13

pokoy

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1409
    • View Profile
Everything works for me with bercon in IR.

I believe there were at least two recompiles available for Max 2016 or an earlier version and there were issues with either. Now there seems to be one source only (the github repo) and since then I didn't have any issues.
But I'd really like to hear from those who have problem, maybe it's not a problem on Corona's side and something can be done about it outside of Corona if we ask the right people.

2019-03-06, 12:55:21
Reply #14

Jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1195
    • View Profile
Everything works for me with bercon in IR.

I believe there were at least two recompiles available for Max 2016 or an earlier version and there were issues with either. Now there seems to be one source only (the github repo) and since then I didn't have any issues.
But I'd really like to hear from those who have problem, maybe it's not a problem on Corona's side and something can be done about it outside of Corona if we ask the right people.

Ill have a look at the github and update and see if i still suffer the same issue.