Author Topic: Team Render & Server issues  (Read 186 times)

2019-02-01, 11:16:20

jamieirvin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
    • Infinite3D
Hi,

We are suffering some serious network issues and I am trying to get to the root of the cause.  We currently have Corona licensed to 5 machines with 8 machines running the client.  We are on macOS exclusively and have been testing team render for the last couple of weeks.  This week we have seen an issue with Team Render crashing and kicking machines off the server.  It results in the whole office shutting down and requiring a restart.

The one consistency is it seems to happen when the Team Render Client is running on local machines or Team Render Server is launched on the Server machine. 

My thought is that it could be an IP issue as I believe we have a floating IP rather than static.   

Has anyone seen this before?
Core 3 HF2 - C4D R19 - OSX 10.13.2 - 64GB RAM

2019-02-05, 15:43:54
Reply #1

jamieirvin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
    • Infinite3D
Update:

We've not yet fixed this but have discovered one render client crashes when receiving an incoming job.  So we turned that one off...
Core 3 HF2 - C4D R19 - OSX 10.13.2 - 64GB RAM

2019-02-06, 12:07:31
Reply #2

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1213
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Hi, What is being displayed in the console whilst all of this is happening? Can you share some screen captures?