Author Topic: Models show black in viewport and converter turns all materials to MR Connection  (Read 84 times)

2019-03-12, 19:10:39

kholman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 9
    • View Profile
Good afternoon,
I purchused some Evermotion models yesterday and when i open them all the model is black and not textures are showing in the viewport. I have made sure that in fact the are checked on to display in viewport and they still do not show. Also when I run the converter on the scene it turns all the material into MR connection material and I cant edit anything. Thanks in advance for all your help!

2019-03-12, 19:26:08
Reply #1

PROH

  • Active Users
  • **
  • Posts: 965
    • View Profile
Hi kholman

- What is the original material format? (VRay, Redshift, MR.... ?)
- Do you have this renderer installed?
- What converter did you use?
- What versions of Corona and Max do you use?

2019-03-12, 19:37:25
Reply #2

kholman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 9
    • View Profile
They models were setup as VRay. I do not have VRay installed. I used the converter that comes installed with corona. We are running 2019 max and Corona 3 hotfix 1.

2019-03-12, 19:46:50
Reply #3

TomG

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 2318
    • View Profile
The Corona Converter needs V-Ray installed to work - this can be a trial (and can be an expired trial) but it does need to be installed. (Corona does not need V-Ray installed in order to render the standard materials and lights without conversion, btw - but they will show up black in the viewport if V-Ray is not installed).

2019-03-12, 20:21:26
Reply #4

kholman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 9
    • View Profile
Installing VRay looks like it worked! Thank you so much!