Author Topic: corona 3 hot fix 2 install problem  (Read 265 times)

2019-04-05, 15:44:29

jjaz82

  • Active Users
  • **
  • Posts: 291
    • View Profile
Hi everyone.
Finally i have time and free render farm for update corona from version 2.0 to 3.0 fix 2, i installed it on all my node except one where i can't install the hotfix.
when i try to install, windows show me this error...
i tried remove completly corona end reinstall it from zero..
i wrong something?

thank you
« Last Edit: 2019-04-05, 15:52:04 by jjaz82 »

2019-04-05, 16:43:06
Reply #1

jjaz82

  • Active Users
  • **
  • Posts: 291
    • View Profile
update: now all nodes have problem...  I installed corona as I always did.
did I miss any discussion about it?
thank you
« Last Edit: 2019-04-05, 17:16:11 by jjaz82 »

2019-04-08, 09:44:20
Reply #2

jjaz82

  • Active Users
  • **
  • Posts: 291
    • View Profile
no one can help me?

2019-04-08, 11:14:24
Reply #3

Frood

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1268
    • View Profile
    • Rakete GmbH
Maybe you should have better posted in the "need help" section (or even "bug reporting" since anything like this just should not happen when running the installer) + providing basic information like windows version?


Good Luck


Never underestimate the power of a well placed level one spell.

2019-04-08, 16:13:12
Reply #4

jjaz82

  • Active Users
  • **
  • Posts: 291
    • View Profile
I posted here because I thought it wasn't a bug but something I'm wrong .. but maybe you're right.
thank you :)