Author Topic: iCube Corona scripts  (Read 73343 times)

2015-04-20, 06:24:03
Reply #30

fcomv

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile


Please save any primitive with this material (Marble Polished...) and give me a link to it. I'll try to investigate what happened.
[/quote]

ok.let me do it

2015-09-13, 11:00:34
Reply #31

den_krasik

  • Active Users
  • **
  • Posts: 17
  • https://www.behance.net/den_krasik
    • View Profile
    • https://www.behance.net/den_krasik
Seems it doesn't work with Corona 1.2.1
What about the new version of the script?
Cheers.

2015-09-20, 14:45:05
Reply #32

den_krasik

  • Active Users
  • **
  • Posts: 17
  • https://www.behance.net/den_krasik
    • View Profile
    • https://www.behance.net/den_krasik
Hello!
http://take.ms/JsSQv
What can cause this type of error?

2016-01-04, 18:53:57
Reply #33

darceb71

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Anyone got this script workin' (corona to vray) ?

2016-04-02, 03:44:31
Reply #34

snakebox

  • Active Users
  • **
  • Posts: 492
    • View Profile
    • Snakebox Media
yeah id like to test the sccript too, if it works with latest daily?

2016-06-14, 16:06:20
Reply #35

DamianMachnik

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Monsumm
worked fine for me in 1.4 just did not convert corona layered materials

2016-07-07, 09:31:54
Reply #36

Mammakinna

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Script Worked very well for me .
Vray 2.40.04 licenced user.

2016-12-22, 18:36:23
Reply #37

Y_111

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hi!
What problem can be here?


2016-12-22, 21:34:59
Reply #38

apjasko

  • Active Users
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
In my experience, CoronaAO doesn't translate properly with this conversion script if the AO is in the diffuse slot. I'm not sure if it matters in other parameters, but I can confirm it doesn't work in the diffuse.

2017-11-05, 14:47:56
Reply #39

Alina Hramyka

  • Active Users
  • **
  • Posts: 32
    • View Profile
Please update CoronaToVray converter to support Corona 1.7 and Vray 3.6 - Triplanar texture and so on

Thanks in advance