Author Topic: Corona Proxy Exporter (continuous updates)  (Read 27062 times)

2018-05-09, 11:08:48
Reply #45

DeadClown

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1435
    • View Profile
    • racoon-artworks
Can't reproduce it with a teapot either. Maybe you can record a short video of what exactly you do, maybe I'm missing something. Apart from that, the usual "send the file" thing always helps :)
Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature.

2018-05-09, 11:11:33
Reply #46

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 5452
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Can't reproduce it with a teapot either. Maybe you can record a short video of what exactly you do, maybe I'm missing something. Apart from that, the usual "send the file" thing always helps :)

Sure, will record a video and send you a file. Many thanks for prompt response!
I'm not Corona Team member! Everything i say, is my personal opinion only. Render Legion does not endorse my words nor actions.

2018-05-09, 11:31:56
Reply #47

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 5452
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Here it is, a video and the files.

I'm not Corona Team member! Everything i say, is my personal opinion only. Render Legion does not endorse my words nor actions.

2018-05-09, 11:41:34
Reply #48

DeadClown

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1435
    • View Profile
    • racoon-artworks
Ok, got the same effect here. However, here this also happens when you create corona proxies manually, can you confirm that? If so then it's a corona or max bug.
Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature.

2018-05-09, 11:45:21
Reply #49

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 5452
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Hmm, probably a stupid question, but how to create proxy manually? :] Nevermind, i got it. Yes, i can confirm, it's the same file size issue after manual proxy creation. Should i report that on mantis as a bug?
« Last Edit: 2018-05-09, 11:49:07 by romullus »
I'm not Corona Team member! Everything i say, is my personal opinion only. Render Legion does not endorse my words nor actions.

2018-05-09, 12:17:55
Reply #50

DeadClown

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1435
    • View Profile
    • racoon-artworks
Yes, would report it. Doesn't sound right to me.
Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature.

2018-05-15, 17:04:43
Reply #51

luiz amaro

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
In my opinion, Corona is the best renderer of today even without the Proxy exporter for Cinema 4D r 19 for OSX   \o/

2018-05-22, 02:26:43
Reply #52

arqrenderz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 635
  • arqrenderz.blogspot.com
    • View Profile
    • arqrenderz
Corona will crash if some special caracter is in the name for example   (21 Louis Poulsen PH 3/2 wall lamp) or if i has this symbol      "

   

2018-05-25, 09:50:27
Reply #53

DeadClown

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1435
    • View Profile
    • racoon-artworks
That may very well be the case. You can't save files with those characters. I should probably add some checks but quite frankly, this is something you should not do anyways anywhere ;)
Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature.

2018-05-25, 11:34:31
Reply #54

karnak

  • Primary Certified Instructor
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 62
    • View Profile
In other words, you deserved the crash if you name your object with /or " symbols.. :D
I hope I have not been too rude.

On a serious note, try to use at least the rules of Windows when naming nodes in 3ds Max. Check the attachments below.
Corona Academy (May 2017)

2018-05-25, 13:02:48
Reply #55

DeadClown

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1435
    • View Profile
    • racoon-artworks
Well, no program or script should crash, no matter what. So reporting this is totally justified and appreciated. I should "sanitize" those string before trying to save (and not crash the script).
Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature.

2018-05-25, 14:16:37
Reply #56

karnak

  • Primary Certified Instructor
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 62
    • View Profile
I agree, the bug report is still entirely useful.
Proxy Exporter script aside, I think it not a good practice to use those symbols in naming conventions, and I strongly suggest learning not to use them.
I hope this can also be useful. 🙂
Corona Academy (May 2017)