Author Topic: Slow/freezing material editor - looking for users with this problem!  (Read 14058 times)

2017-03-05, 17:17:04
Reply #30

davemahi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 97
    • View Profile
    • iamstatic
Any updates on this? I am getting no support from Devs on this.

2017-03-05, 17:55:30
Reply #31

PROH

  • Active Users
  • **
  • Posts: 963
    • View Profile
Hmm... I installed latest daily (Marts 1) on work Friday, and it seemed to work much better. But I haven't had a chance to check it out in dept yet.

So try latest daily, and see if it helps :)

2017-03-05, 22:30:21
Reply #32

Dionysios.TS

  • Active Users
  • **
  • Posts: 513
    • View Profile
    • Personal Portfolio
Hmm... I installed latest daily (Marts 1) on work Friday, and it seemed to work much better. But I haven't had a chance to check it out in dept yet.

So try latest daily, and see if it helps :)

Me too, everything is fine with latest build on this issue. No slow downs at all.
Responsable d'Imagerie
Renzo Piano Building Workshop / Paris

https://dionysios.myportfolio.com/

2017-03-06, 12:41:23
Reply #33

PROH

  • Active Users
  • **
  • Posts: 963
    • View Profile
So far it seems like the latest daily (Marts 1) has solved this problem!

Thank you :)

2017-04-07, 21:37:53
Reply #34

fraymond3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
Hi,

I have this problem since a time while using interactive render. I try to diseable the material editor in the interactive section under System settings and its better, but... Cant see my material in the slot editor, not very accurate. Iam using a 72 cores Pc so iam not missing cores to render it...

Thx

2017-04-07, 21:58:51
Reply #35

fraymond3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile

2017-04-07, 22:10:56
Reply #36

PROH

  • Active Users
  • **
  • Posts: 963
    • View Profile
Hi fraymond3d. On my dual Xeon it's solved in the daily builds. Try the RC1 from today, and see if it works for you.

2017-04-10, 18:17:30
Reply #37

fraymond3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
Oh yes! thanks!

Works so fast with this daily build..... cant stop wotk now ;)


2017-04-12, 14:04:24
Reply #38

jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1096
    • View Profile
Having this problem with 1.6 RC3

EDIT - Clearing ME with maxscript solved the problem. Possibly due to there being a vray material in the editor without having vray installed and max throwing a missing dll error every time the ME loads
« Last Edit: 2017-04-12, 14:49:58 by jpjapers »

2017-05-09, 10:57:56
Reply #39

kseniya

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
    • 2kviz Studio
Hello,
I am in trial licence yet, I am doing my first project in corona. I face same problem, Slate material editor is so unresponsive sometimes that I have to force closing. Also(out of this theme but) interactive mode seems to be very unstable, sometimes freezes and when I monitor task manager, CPU usage keeps going from %50 to %100 in periods, but it doesnt unfreeze for very long time.

2017-05-25, 16:01:29
Reply #40

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 8667
  • Marcin
    • View Profile