Author Topic: Multiscatter BUG: Use Obj. Color doesn't work.  (Read 2994 times)

2013-10-01, 22:19:19

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1500
    • View Profile
Hi Ondra,
in the last build, "Use Obj. Color" (MultiScatterTexture) doesn't work.


2013-10-23, 16:00:55
Reply #1

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1500
    • View Profile


2013-11-20, 17:51:54
Reply #3

teknikarsitek

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile

2014-01-08, 22:58:07
Reply #4

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8907
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
-1, fixed ;)
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2014-01-09, 01:10:05
Reply #5

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1500
    • View Profile

2014-02-28, 06:29:23
Reply #6

jjduncs

  • Active Users
  • **
  • Posts: 102
    • View Profile
    • thevisualworkshop
Will this be out with Alpha 6 or can we get this fix sooner?

Thanks!

2014-02-28, 13:29:05
Reply #7

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8907
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
yes, all issues from the "resolved bugs" forum section will be fixed in A6
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)