Author Topic: Bloom & Glare Pass Not Working  (Read 3196 times)

2017-10-12, 16:44:32

mrittman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 232
    • View Profile
    • www.mattrittman.com
I have attached a scene file. If you render it, you'll see it saves 3 files:

Virtual Beauty
Bloom Glare
RGBA

The RGBA file does not have bloom and glare coming off it, however the virtual beauty pass does. I added a Bloom Glare pass, but it doesn't seem to be doing anything.

2017-10-12, 18:28:24
Reply #1

menano

  • Active Users
  • **
  • Posts: 65
    • View Profile
I'm having issues getting the B&G pass to show anything, the effect comes in the Beauty/Light Mix but the B&G pass is empty/black

I am on Mac OSX and latest Corona build

2017-10-12, 18:59:07
Reply #2

mrittman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 232
    • View Profile
    • www.mattrittman.com
Yeah, the problem is happening on the PC version as well.

2017-10-20, 14:14:34
Reply #3

mrittman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 232
    • View Profile
    • www.mattrittman.com
Hey guys, just wondering if this might be fixed eventually?

2018-01-04, 11:22:51
Reply #4

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9612
  • Marcin
    • View Profile
Looks like in the newest build:
-bloom and glare pass is saved completely black
-rgba is saved with bloom and glare, but it's visible only on the objects, not on the background
-virtual beauty looks ok (bloom and glare applied)

2018-01-13, 16:48:25
Reply #5

mrittman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 232
    • View Profile
    • www.mattrittman.com
Do you guys think this will be fixed within the beta 1 release?

2018-01-15, 13:22:16
Reply #6

houska

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1489
  • Cestmir Houska
    • View Profile
It's hard to say Matt... I was investigating this issue on Friday for some time, but I couldn't find anything suspicious. Moreover, the issue might be in the core code, not in the C4D plugin side of the things. Will keep you posted if we find anything

2018-01-15, 14:23:05
Reply #7

mrittman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 232
    • View Profile
    • www.mattrittman.com
Ahhh okay no worries. Thanks for letting me know houska :)

2019-03-12, 00:51:06
Reply #8

jingles

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Has this been resolved? I'm on the full version of corona and I've had a couple instances when I got a black B&G pass.

Wondered if it had to do with having the VFB window active with it checked before sending to render. Might be an incorrect hunch though.

2019-03-12, 01:29:00
Reply #9

mrittman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 232
    • View Profile
    • www.mattrittman.com
Yes this is now fixed.

2019-08-31, 10:49:00
Reply #10

zbieraj

  • Active Users
  • **
  • Posts: 104
    • View Profile
Del.
« Last Edit: 2019-08-31, 10:54:04 by zbieraj »