Author Topic: Blurred image in Corona 1.7  (Read 475 times)

2017-11-10, 10:05:15

valwizard

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
  • "We get up in the morning. We do our best. Nothing
    • View Profile
Hi, there. Also in Corona 1.7 I have sadly discovered that the image is blured a lot vs Corona 1.6. The new light solver is of and the scene is only lightened using sun+HDRI. Image attached. Could it be because I used a scene created in corona 1.5? Or there is a new algorithm? BTW everything is disabled - denoiser etc. PT+PT
"We get up in the morning. We do our best. Nothing else matters! "

2017-11-10, 10:19:04
Reply #1

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9608
  • Marcin
    • View Profile
Hi, do you have the same render from 1.6 or older for comparison?
Have you tried resetting render settings? (Scene > Reset settings)

2017-11-10, 10:42:43
Reply #2

valwizard

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
  • "We get up in the morning. We do our best. Nothing
    • View Profile
Hi, Maru. Thanks for your support. I do not have the same region as previously I have rendered an animation using HD 720 output resolution. Obviously, the simplest solution is the right one. I have reset the Corona render settings and it worked like a charm. The problem I think was that previously I have had motion blur ticked for objects. But the problem persists even when everything was ticked off. Resetting  Render settings worked well. Sorry if this was a noobie question
"We get up in the morning. We do our best. Nothing else matters! "