Author Topic: Multiscatter sometimes is not rendering.  (Read 11461 times)

2013-11-17, 14:06:35

DKulakov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
Hi! I'm using the build of 17/09, 3dsmax 2014, Multiskatter 1.2.00.12. Sometimes multiskattering objects are not rendering. Helps to restart 3dsmax. Please fix it.

2013-11-17, 14:11:23
Reply #1

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8907
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
how often does it happen, or do you see any pattern?
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2013-11-17, 15:14:31
Reply #2

DKulakov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
No, Multiskatter just suddenly no longer displayed on the rendering.
Has not been able to determine that it affects. This happens with any scene where there Multiscatter. Several times during the day, while working with the scene.

2013-11-17, 17:40:23
Reply #3

Ludvik Koutny

  • VIP
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 2562
  • Just another user
    • View Profile
    • My Portfolio
It happens to me sometimes too.. but not just with corona...  with vray and mental ray too :(

2013-11-17, 17:55:04
Reply #4

SHD

  • Active Users
  • **
  • Posts: 135
    • View Profile
    • https://www.instagram.com/xshd/
Multiscatter Object color  texture - doesn't work in corona?

2013-11-17, 20:27:20
Reply #5

DKulakov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
I do this only happens with a Corona %(

2013-11-17, 20:44:44
Reply #6

teknikarsitek

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
i think there is a convertor script to convert from multiscatter to the coronascatter .. i test it already and the script is working ..
but, it will be great if corona can read the multitexture from Multiscatter, and the multiscatter object color .. :)

2013-11-18, 13:51:58
Reply #7

mykola1985

  • Active Users
  • **
  • Posts: 19
    • View Profile
I con confirm, sometimes multiscatter won't work.. i have a scene where it doesn't work anymore forma some uknown reasons

2013-11-18, 14:07:13
Reply #8

Ludvik Koutny

  • VIP
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 2562
  • Just another user
    • View Profile
    • My Portfolio
If you have any scene where multiscatter does not work, then please send it to keymaster.

2013-11-19, 10:48:55
Reply #9

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1501
    • View Profile
Same here. Randomply, Mulstiscatter doesn't rendered. Only with Corona. With VRay was ok.

2013-11-20, 17:51:14
Reply #10

teknikarsitek

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
@Keymaster
in my max2014, i use multiscatter 1.2.0.3 .. when hit render, it always fail with prompt appear (see my attach) .. but, when i use other engine (mentalray and vray) its working normally with multiscatter. Is there any suggestion?

2013-11-20, 17:52:04
Reply #11

Ludvik Koutny

  • VIP
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 2562
  • Just another user
    • View Profile
    • My Portfolio
@Keymaster
in my max2014, i use multiscatter 1.2.0.3 .. when hit render, it always fail with prompt appear (see my attach) .. but, when i use other engine (mentalray and vray) its working normally with multiscatter. Is there any suggestion?

Update to latest version

2013-11-20, 17:53:28
Reply #12

teknikarsitek

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
@Keymaster
in my max2014, i use multiscatter 1.2.0.3 .. when hit render, it always fail with prompt appear (see my attach) .. but, when i use other engine (mentalray and vray) its working normally with multiscatter. Is there any suggestion?

Update to latest version

which version is the latest now?

2013-11-20, 17:56:07
Reply #13

Ludvik Koutny

  • VIP
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 2562
  • Just another user
    • View Profile
    • My Portfolio

2013-11-20, 17:57:57
Reply #14

teknikarsitek

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile