Author Topic: [solved] CoronaMultiMap and Displacement  (Read 1191 times)

2018-07-18, 20:22:33
Reply #15

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6371
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Would you mind to attach simple scene with the setup that doesn't work for you?
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2018-07-18, 21:40:08
Reply #16

dj_buckley

  • Active Users
  • **
  • Posts: 292
    • View Profile
Sure i’ll uplod it in the morning when i’m back in the studio

2018-07-19, 08:59:39
Reply #17

dj_buckley

  • Active Users
  • **
  • Posts: 292
    • View Profile
Ok so I've just set the scene up again to upload and send over and it's working.  UVW Randomizer gives better variation though so i'll stick with that.  Cheers anyway, my bad :)

2018-12-17, 11:16:53
Reply #18

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9554
  • Marcin
    • View Profile
Multimap and UVW randomizer should work fine with displacement.
Currently there is one known issue (displacement does not work correctly with multimap's "by element" mode) - we are working on a fix.

2019-10-08, 12:10:45
Reply #19

matsu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
we are working on a fix.

How is it going? ;)

I am right now designing a material, and was going to randomize displacement with "element" mode, but wasn't able to. Using "MaterialByElement" kind of works, but it then appears as if the Gamma Randomization has no effect. It would be absolutely great if this worked. Thanks.