Author Topic: Rebus Corona 3.0 upload error  (Read 148 times)

2019-01-09, 16:54:55

renjin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
I assume this is more of a Rebus issue, so this is more of an FYI but my team is receiving upload errors for Corona 3.0/C4D. Smartcheck is tagging Corona for an error that says "You need at least Corona 0.2.0.6 to render with rebusfarm...) We all have latest versions of R20 and authorized versions of Corona 3.0 for C4D. I've submitted a ticket with Rebus and will update when I hear anything. That said, anyone else have this issue?

2019-01-10, 19:12:17
Reply #1

renjin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Some back and forth with Rebus team but problem still persists with Corona 3.0--I've since reverted back to last available Corona beta and everything uploads without error.

Also of note--seems bump maps are handled differently between v3.0 and beta versions as I had to do a lot of strength readjustments (reductions--85% down to 3%!) for nearly all materials. 

2019-01-14, 18:51:25
Reply #2

renjin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 12
    • View Profile
Rebus has fixed the upload issue. Re-install plugins in preferences window, restart Rebus, and BLAMMO! It works!

Also, I have to say--Rebus' customer service is top notch!

2019-01-14, 21:49:18
Reply #3

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1031
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Glad to hear you got it all sorted, they indeed are a good bunch ;)