Author Topic: .ies bug on rebus farm  (Read 388 times)

2019-03-09, 08:39:43

CSD

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Hi everyone. I have a problem with the lights .ies of my file in cinema4D with Corona 3 hotfix 1. on my mac pro the final render correctly displays the .ies but when I load it in the rebus farm, the final final render does not show it. does anyone know how to solve this problem? I know that others have already found it ... pleaseeeeeeee help me. Thanks

and I want to clarify that they have a great service and always try to solve the problems that may be there but this we can not solve

2019-03-09, 09:01:06
Reply #1

CSD

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
the render loaded in the farm is to be developed as a compartite ...

2019-03-09, 18:45:55
Reply #2

CSD

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
can you tell me if there is an update that can solve the bug?

2019-03-13, 06:50:59
Reply #3

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1287
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Hi there, can you please contact us at support@corona-renderer.com? Also, if it's possible, can you upload your scene to our private uploader? The link is in my signature below. Thanks

2019-04-03, 22:23:08
Reply #4

Konichowaa

  • Active Users
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
I have similar problems in C3HF1 with IES lights sending to the renderfarm when the folder my project was in, had a special character such as a french "é" in the name.  On my own workstation all renders were fine, and on renderfarm without IES. I don't think it was specifically related to corona then, but rather the archiving plugin. Spent lots of money figuring it out that was the reason my renders came back without the IES lights...
I learned the hard way then , but now a warned man... something :) ...
Koen Van haesendonck
3D-lab - www.3d-lab.be

2019-04-23, 16:10:35
Reply #5

tanercandan

  • Users
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Hi there
i have the same problem here. i am using mac pro late 2013 and El Capitan on it (a fresh install) Cinema4D R18 and Corona 3 Hotfix 2. in my local pc i can render the ies lights but can not render the ies lights in a renderfarm. All ies lights turn to normal corona light and it is a huge problem for me. Any solution or ideas for  it ?