Author Topic: Layered Material Displacements in Corona 3  (Read 381 times)

2019-05-03, 15:47:43

Stinkles

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Is anyone else having a problem when using the corona layered material and the displacement maps not working correctly. It seems only the Displacement Map for the Base material works. Is this a know bug, or is there a work around for this?




2019-05-03, 16:12:19
Reply #1

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6534
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Currently this is known limitation. The workaround is to combine all displacement maps into one node and plug it to the base material.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2020-03-06, 18:36:38
Reply #2

davemahi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
    • iamstatic
This is getting pretty annoying for us. I really hope they will just fix it.

2020-03-07, 00:19:34
Reply #3

matsu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 56
    • View Profile
Agreed. It would help A LOT.

If this can be done fairly easily "by hand", surely Corona should be able to apply the same fix automatically "under the hood"?

2020-03-09, 11:03:18
Reply #4

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 704
    • View Profile
Hi,

Thanks for the feedback, we have a feature request logged for this.

Rowan

(Internal ID=321467484)
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2020-05-29, 11:06:03
Reply #5

cgiout

  • Active Users
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
Sorry but this limitation has been solved in latest daily? I can't get displacement to work on layered material.

Thanks