Author Topic: CAUSTICS AND PHOTONS  (Read 1875 times)

2019-07-18, 13:47:57
Reply #15

Alexandre Besson

  • Active Users
  • **
  • Posts: 99
  • http://www.alexandre-besson.com
    • View Profile
    • Alexandre Besson portfolio
No error in name. Yes you can share here.

that's the best i can have with 300 passes (corona 4)

2019-07-18, 18:39:04
Reply #16

hrvojezg00

  • Active Users
  • **
  • Posts: 229
    • View Profile
    • www.as-soba.com
We are also experiencing alot of photons instead of proper caustics. Its a house on coast and caustics don`t work. We just get alot of photons/splotches around. Can`t share it atm, but will made a test with this problem and send your way.


2019-07-19, 17:14:20
Reply #17

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9269
  • Marcin
    • View Profile
Here is my V4 vs V4HF1 test. The HF1 rendering looks better.

@Hrvoje - please send us the scene or a part of it once possible. Thanks!

2019-08-13, 11:23:27
Reply #18

hrvojezg00

  • Active Users
  • **
  • Posts: 229
    • View Profile
    • www.as-soba.com
Here is my V4 vs V4HF1 test. The HF1 rendering looks better.

@Hrvoje - please send us the scene or a part of it once possible. Thanks!

Maru, I will send it soon, but it is definetly regarding scene size. It`s a big chunk of land around 1km in diametar, so when caustic is rendered in full scene it just doesn`t show, when only the house is isolated it works. Hope it helps.

Thanks,
Hrvoje

2019-08-13, 13:54:51
Reply #19

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9269
  • Marcin
    • View Profile
Ok, I added this as a limitation to https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/12000056738
Rendering larger scenes with caustics already works better than in some older builds (I would advise testing in V4 HF1 and the newest daily build).

2019-08-13, 14:48:47
Reply #20

hrvojezg00

  • Active Users
  • **
  • Posts: 229
    • View Profile
    • www.as-soba.com
We work in V4 HF1, didn`t test any db`s.

H