Author Topic: Render Button - Are you sure?  (Read 885 times)

2019-11-07, 00:40:35

egyptianblue

  • Active Users
  • **
  • Posts: 10
    • View Profile
    • AcrobaticPoly
Hey,
Not sure this is a small request but It's something I and a few collegues thought might be useful.
Sometimes when a scene has finished rendering, we often have to load in a corona Config using the "Load" button just below the "RENDER" button - well, sometimes we've accidently hit the "RENDER" button and either lost the image or lost the ability to change the bloom and glare parametres.

Would it be possible to have a promt appear that asks "Are you sure you want to render?"

I'm aware that this isn't a must feature nor a particuarly interesting one, but it sure would help aid the lack of hand to eye cordination we experience sometimes:P

Many thanks,
ABP

2019-11-07, 09:23:40
Reply #1

Frood

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1474
    • View Profile
    • Rakete GmbH
I don't know which "Load" button you are referring to and what you mean by "load in a corona Config" but you can throw this script into your scripts\startup directory to get that confirmation box :) I don't think that this request will ever find its way into Corona btw.


Good Luck



Never underestimate the power of a well placed level one spell.

2019-11-07, 09:52:59
Reply #2

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6535
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
I don't think that this request will ever find its way into Corona btw.

Arguably that would be most annoying and most hated feature of Corona. God forbid.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2019-11-07, 10:04:47
Reply #3

Frood

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1474
    • View Profile
    • Rakete GmbH
I didn't wanted to express myself so harshly, but yes :)


Good Luck


Never underestimate the power of a well placed level one spell.

2019-11-07, 10:16:21
Reply #4

fellazb

  • Active Users
  • **
  • Posts: 279
    • View Profile
I apply for a second prompt box saying "Are you absolutely sure you want to render?" You never know...