Author Topic: Not starting Corona 4 and 5 with 3D max 2018  (Read 321 times)

2019-11-10, 21:52:24

morik333

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
After installing Corona 4 or 5 it's not starting and appear an errors (see attachments)
Corona 3 working good. What is the problem?
Windows 8.1
3d Max 2018
« Last Edit: 2019-11-10, 23:13:15 by morik333 »

2019-11-10, 23:09:41
Reply #1

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6002
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Let me guess, windows 7? Take a look at this posst and see if it can help to solve the issue. https://corona-renderer.com/forum/index.php?topic=26796.msg158949#msg158949
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.

2019-11-10, 23:12:07
Reply #2

morik333

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Let me guess, windows 7? Take a look at this posst and see if it can help to solve the issue. https://corona-renderer.com/forum/index.php?topic=26796.msg158949#msg158949
No - Windows 8.1

2019-11-11, 10:04:10
Reply #3

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6002
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Hmm, but it's still worth to check if your windows has all updates installed.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.

2019-11-11, 10:46:00
Reply #4

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 489
    • View Profile
Hi,

As romullus said, I'd first recommend making sure that your version of Windows is fully up to date and see if that helps.

Cheers,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2019-11-11, 15:49:34
Reply #5

morik333

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Hi,

As romullus said, I'd first recommend making sure that your version of Windows is fully up to date and see if that helps.

Cheers,

Rowan
OKб I'll check it out, but i guess it's up to date.

2019-11-12, 14:14:58
Reply #6

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9198
  • Marcin
    • View Profile
Other ideas:
- Uninstall Corona from Windows "Programs"
- Remove C:\Program Files\Corona
- Remove C:\Users\_username_\AppData\Local\CoronaRenderer
- Search for any Corona leftovers in your 3ds Max installation folder (see for a list of files - https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/12000038849)
- Install Corona again

If the above does not work:

- Uninstall 3ds Max and Corona from Windows "Programs"
- Install 3ds Max again, install Corona again

The above hints are based on previous similar reports.

2019-11-12, 20:09:38
Reply #7

morik333

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Other ideas:
- Uninstall Corona from Windows "Programs"
- Remove C:\Program Files\Corona
- Remove C:\Users\_username_\AppData\Local\CoronaRenderer
- Search for any Corona leftovers in your 3ds Max installation folder (see for a list of files - https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/12000038849)
- Install Corona again

If the above does not work:

- Uninstall 3ds Max and Corona from Windows "Programs"
- Install 3ds Max again, install Corona again

The above hints are based on previous similar reports.
I did it like u wrote - OK i'll try to do it again

2019-11-13, 19:19:07
Reply #8

morik333

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
...
If the above does not work:

- Uninstall 3ds Max and Corona from Windows "Programs"
- Install 3ds Max again, install Corona again

The above hints are based on previous similar reports.
I guess i have to update from Win 8.1 to Win 10