Author Topic: Unusual error  (Read 1620 times)

2019-11-18, 17:22:26

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 195
    • View Profile
Hi,

Sorry if this is the wrong protocol for bug reporting. I got this error, I have uploaded the *.exr as requested. (Via dropbox)
« Last Edit: 2019-11-18, 17:49:06 by aaouviz »

2019-11-19, 10:00:30
Reply #1

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 195
    • View Profile
Some further information.

Since receiving this error, I can't use DR on this scene at all. Rendering in DR on other scenes works fine, but this one won't get past the parsing stage.

I merged the scene into a completely new file and DR was successful. However, DR rendered only 1 pass then stopped working and did the exr dump. What exactly is this exr dump?

I saved the 3 logs in case they are wanted...

Hoping for further info to get DR back up and running on this scene. Thanks!

2019-11-19, 11:04:09
Reply #2

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 606
    • View Profile
Hi,

Can you check that the DR slaves in question have enough hard disk space and memory for this scene?

Secondly the logs and exr dump can be helpful if you could send them over.

Thanks,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2019-11-19, 14:16:21
Reply #3

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 195
    • View Profile
Hi, log files here: 1574169336_aaouviz.zip

I also uploaded the *.exr yesterday via the dropbox. Sorry, cannot remember it's full name other than it had my username in it.

2019-11-21, 10:02:47
Reply #4

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 606
    • View Profile
Hi,

Can you check that the DR slaves in question have enough hard disk space and memory for this scene?

Secondly we'd probably need the scene to investigate further. Would you be able to send it over to us?

Thanks,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2019-11-21, 13:51:18
Reply #5

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 195
    • View Profile
Hi,

Hard Disk space, certainly enough. It is actually likely that memory ran out for this scene.

Sadly, I cannot share thanks to an NDA on this project.

Out of interest, what exactly is an exr dump? Is this how the image is transferred from one PC to another during DR? So, whenever the DR is updated it sends across an exr?

2019-11-21, 14:09:49
Reply #6

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 606
    • View Profile
Hi,

It sounds likely that this was to do with running out of memory.. However it's difficult to confirm it. If it happens again it would be worth monitoring the memory useage of that machine.

The DR server saves the renders as exrs and then sends them over to the master system, basically as you said.

There is also a debug option on the DR server to save the sent exrs which can be useful in certain situations, i.e. so find out if a computer may be missing assets etc.

I hope this helps.

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2019-11-21, 14:47:56
Reply #7

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 195
    • View Profile
It does.

Thank you.