Author Topic: Material Problem  (Read 315 times)

2019-12-02, 20:50:39

Eyerender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Hi,
i've a problem with curved surface, every materials i assign to this model, make a line. The model is correct.
I try to render the model with v-ray and c4d native, and it's perfect! Any ideas?


2019-12-03, 10:28:00
Reply #1

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1390
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Hi, are you sure the model is correct? ;) Can you send us this scene via our private uploader?
https://corona-renderer.com/upload

2019-12-03, 10:38:01
Reply #2

Eyerender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Hi, i think it is, but i dont know really... i can send you the model, but not the scene , sorry it's too big and for private company. I havent' permission to spread, but i could send you the incorrect part of the model.

2019-12-03, 11:35:33
Reply #3

Eyerender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
Solved!! The problem was the zenith color, if it's grey, the line appear, if the color is white disappear.
 look at the pictures

Thanks,

Francesco.

2019-12-03, 12:50:46
Reply #4

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1390
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Solved!! The problem was the zenith color, if it's grey, the line appear, if the color is white disappear.
 look at the pictures

Thanks,

Francesco.

This is very odd. But I'm glad to hear you have a workaround. As this is odd behavior, it would be very interesting for us to study your scene so this doesn't occur in the future. Are you able to provide a stripped back version (if need be) of this scene via the private uploader? Thanks! :)
https://corona-renderer.com/upload

2019-12-03, 16:40:03
Reply #5

Eyerender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
I'll post it as soon as possible, i've to deliver an animation in few days,and now i'm fighting with the flicker! 

2019-12-03, 16:43:22
Reply #6

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1390
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
I'll post it as soon as possible, i've to deliver an animation in few days,and now i'm fighting with the flicker!

Hi, No problem at all. When you have time is fine. RE: Flickering, Maybe this might help:
https://help.c4d.corona-renderer.com/support/solutions/articles/12000035835-how-to-render-animations-with-corona-renderer-for-cinema-4d-

2019-12-03, 20:50:31
Reply #7

Eyerender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 5
    • View Profile
i try to upload in dropbox space , the file is 780mb. I alredy use Animation flicker free settings, but seems to change noise every frame, it is so wired...i remember an old work with the corona alpha version, the noise was like static, the same in every image, and with video editig denoiser disapper completly...i could post some frame for example