Author Topic: Stop render button bug  (Read 693 times)

2020-05-28, 13:30:32

biospb

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hi

These is no confirmation when pressing stop render button, which can pressed occasionally during navigation between info tabs, and a lot of work can be lost as there is no way continue from that point. This bug is present on all versions of Corona render for 3d max.
This is not feature request, this is very nasty bug.

Thanks in advance

2020-05-28, 14:18:40
Reply #1

Frood

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1490
    • View Profile
    • Rakete GmbH
as there is no way continue from that point.

"Scene" -> "Resume last render" does not work for you?


Good Luck



Never underestimate the power of a well placed level one spell.

2020-06-04, 11:52:32
Reply #2

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9978
  • Marcin
    • View Profile
Just as Frood explained, you can resume rendering even after stopping it.

What exact "bug" do you mean? Isn't that "bug" as well present in other renderers and software in general? If it is fixed in other renderers, can you tell me how exactly?

2020-06-04, 12:26:54
Reply #3

Frood

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1490
    • View Profile
    • Rakete GmbH
I think just the fact that there is no confirmation box when pressing "stop" is considered as the bug. Well, there have been others requesting a "start" confirmation :)


Good Luck


Never underestimate the power of a well placed level one spell.

2020-06-04, 12:36:00
Reply #4

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6581
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Quote
Do you really want to turn your computer today? Y/N
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2020-06-04, 14:57:22
Reply #5

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9978
  • Marcin
    • View Profile
I am moving this to resolved, until I hear a good explanation why this is a "bug".