Author Topic: Max file with Corona components corrupted  (Read 2352 times)

2014-03-27, 14:13:12

tanguybod

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
Hey, I am experiencing some sort of a corrupting issue here. I don't know if it is related to Corona though.
When I re opened a scene I rendered with Corona before, let says 1 hour ago, 2014 can't even open the file. It does until it parses something in the header I guess and crash.
I open the same scene in 2015 ( I thought I did by inadvertence opened it is 2015 and saved it as a 2015 max file) that, is why I an doing so, but anyway, it works in 2015 within the load of plugins indeed.

I tried to open the file on a bunch of ws at work, all gave me the same error.

The error returning is a Max crash report proposition.

dumb

2014-03-27, 14:14:57
Reply #1

tanguybod

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
And I have to add that it does it with a bunch of files. Whatever I opened them on my home ws or at work on bunch of it.

All have A6 and same asset of plugs / scripts indeed.

Tang

2014-03-27, 14:43:45
Reply #2

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8913
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Can you upload me a scene that is corrupted (http://corona-renderer.com/upload/)?
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2014-03-27, 14:55:05
Reply #3

tanguybod

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
Yes Ondra, I am gona uplaod it right now.
Thank you

2014-03-27, 14:57:49
Reply #4

tanguybod

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile

2014-03-27, 15:21:05
Reply #5

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8913
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Note to self: seamaster_046_shaders_corona_006_corrupted.7z
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2014-03-27, 17:29:33
Reply #6

tanguybod

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
Hey Ondra,

So I am confirming that pretty much all my scenes opened and tweaked with A6 are corrupted after being saved. And I am only using pretty much the same scene though, but multiple versions of it.

Tang

2014-03-30, 06:44:51
Reply #7

tanguybod

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
Hi Ondra,
I ran AVX2check.exe and installed the last vcredist from Microsoft, for that one though, it is not solving the thing.

Now maybe my scene was just corrupt in Max2014 for some Autodeskian reasons...

2015-08-22, 23:05:24
Reply #8

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8913
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Fixed in 1.3
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)