Author Topic: Corona Alpha4 Benchmark scene  (Read 305533 times)

2013-04-19, 20:21:19
Reply #120

tzompantzi

  • Guest
downloading to test it, anyone tries yet with 3ds max design 2013?  there's a compatibility plug in?

2013-04-23, 08:27:32
Reply #121

jKLman

  • Active Users
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Here is my test. promising renderer indeed...
"Jack of all trade, but messing up with 3D"
Blender 2.78 Corona Standalone 1.5 / 2016-10-24 Alpha
Win 10 64bit

2013-04-26, 06:22:37
Reply #122

Ustas

  • Active Users
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 650 @ 3.20GHz
Time: 0:14:37, Rays/s: 1,450,232

Prompt please rendering settings that give a quick and good result. Like this one.

2013-05-13, 00:19:02
Reply #123

angling kusumo

  • Guest
this is what my laptop says.

Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
Intel(R) Core(TM) i3-3110M CPU @ 2.40GHz
Time: 0:18:3, Rays/s: 1,174,493

2013-05-18, 11:20:36
Reply #124

on3vision

  • Guest
Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
Intel(R) Core(TM) i7-3930K CPU @ 3.20GHz
Time: 0:3:28, Rays/s: 6,092,929

2013-05-30, 18:12:27
Reply #125

mfrydrych

  • Guest
Very nice.

Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
Intel(R) Xeon(R) CPU X5650 @ 2.67GHz
Time: 0:3:26, Rays/s: 6,150,897

2013-06-08, 10:58:59
Reply #126

sunji_lacsi

  • Guest
office computer

2013-06-08, 14:44:39
Reply #127

Sergyg

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
AMD FX(tm)-8120 Eight-Core Processor
Time: 0:10:8, Rays/s: 2,090,068


Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
Intel(R) Xeon(R) CPU E5530 @ 2.40GHz (really 2.9ghz, but ddr3 in 1-channel only) it's only one-socket mobo
Time: 0:7:34, Rays/s: 2,804,109


in WinServer2008 x64 R2 at Opterons 8423 test was crashed immediately (  Název chybného modulu: Corona_Release.dll  so as that http://corona-renderer.com/forum/index.php?topic=939.0
« Last Edit: 2013-06-08, 21:01:17 by Sergyg »

2013-06-08, 15:27:49
Reply #128

choocha

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
 Living room 100 passes
Intel(R) Core(TM) i7-3930K CPU @ 4.60GHz (32Gb ram, Win 7x64)
Time: 0:3:5, Rays/s: 6,860,858

... and no OC'd:
Intel(R) Core(TM) i7-3930K CPU @ 3.20GHz
Time: 0:4:26, Rays/s: 4,758,622
« Last Edit: 2013-06-09, 01:37:28 by choocha »

2013-06-08, 21:17:29
Reply #129

mshpilevoy

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
Living room 100 passes
Intel® Core™ i7-4770K CPU @ 3.50GHz
Time: 0:4:41, Rays/s: 4,510,325

AND

Corona Renderer Alpha 4 benchmark scene
Living room 100 passes
Intel® Core™ i7-4770K CPU @ 4.50GHz
Time: 0:4:8, Rays/s: 5,104,576

2013-06-08, 23:50:01
Reply #130

cr

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Intel® Core™ i7-4770K CPU @ 4.50GHz
Time: 0:4:8, Rays/s: 5,104,576
May system not support AVX, older than W7 SP1.

2013-06-09, 00:52:13
Reply #131

Stan_Booth

  • Active Users
  • **
  • Posts: 525
    • View Profile
    • https://www.behance.net/archdizs
Intel® Core™ i7-4770K CPU @ 4.50GHz
Time: 0:4:8, Rays/s: 5,104,576
May system not support AVX, older than W7 SP1.

I think too that something wrong with 4770k, because in vray it is equal with 3930k

2013-06-09, 08:43:27
Reply #132

sunji_lacsi

  • Guest
Done in my 3-year old laptop :-(


2013-06-09, 09:31:12
Reply #133

mshpilevoy

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Intel® Core™ i7-4770K CPU @ 4.50GHz
Time: 0:4:8, Rays/s: 5,104,576
May system not support AVX, older than W7 SP1.

support is avx
http://ark.intel.com/products/75123/intel-core-i7-4770k-processor-8m-cache-up-to-3_90-ghz

Instruction Set Extensions    SSE 4.1/4.2, AVX 2.0
but avx = avx2.0 ???
« Last Edit: 2013-06-09, 11:50:46 by mshpilevoy »

2013-06-09, 12:00:56
Reply #134

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8889
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Corona does not use AVX...
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)