Author Topic: 3ds max 2016  (Read 5122 times)

2015-04-16, 17:06:21

3dgraphics

  • Active Users
  • **
  • Posts: 146
    • View Profile
 Hello Team, what about corona for 3ds max 2016! Work the actually version or come some update??

Cheers

2015-04-17, 15:08:44
Reply #1

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8896
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
2015 will work in 2016, if you just copy the files manually. We will add support for 2016 in the installer soon
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2015-04-20, 20:00:21
Reply #2

fco3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
What files I need to copy?
I only found 2 in Plugins folder and 2 in the general folder of Max.  Still give me an error :(

2015-04-20, 21:07:22
Reply #3

Caue Rodrigues

  • Active Users
  • **
  • Posts: 178
    • View Profile
    • Studio IKI
You can just unzip and replace the files

2015-04-21, 02:16:57
Reply #4

fco3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
Oh I just saw that in the installer, great, thank you.

2015-04-24, 13:18:53
Reply #5

Muadib

  • Active Users
  • **
  • Posts: 49
    • View Profile
can someone help me out.
i have tried copying the files which produced an error.
redownloading installer also did not work since there is no 2016 option.

a bit mor info would be really great.

2015-04-24, 14:00:30
Reply #6

denfound

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Just use the installer's unpack option in a temp folder and copy the content into your max 2016.

2015-04-24, 14:52:59
Reply #7

Muadib

  • Active Users
  • **
  • Posts: 49
    • View Profile
worked great.

thanks man, much appreciated.

2015-04-24, 23:28:23
Reply #8

Chakib

  • Active Users
  • **
  • Posts: 787
  • Corona Omnomnomer !
    • View Profile
Hi guys,

I did try the daily legacy 2015 in max 2016 it gives me error. Can you do something about it Ondra so I can test that baby with it.

Edit : Yep, installer is working fine.
« Last Edit: 2015-04-25, 00:09:06 by Chakib »

2015-04-30, 11:28:26
Reply #9

juang3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 636
    • View Profile
Hi guys.

Did someone tried the latest public release in Max2016? 1.00.02

I'm experiencing some pauses and slowdowns when working with materials and with IR, did someone experienced the same?

Suddenly max stops completely, the CPU it's at 100% and after a while max comes back to life, it can happen while panning in the Slate ME or when panning/orbiting/whaetver in with IR active.

BTW Max priority it's at the lowest one.

Cheers.
« Last Edit: 2015-04-30, 11:33:56 by juang3d »

2015-04-30, 12:08:17
Reply #10

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 9058
  • Marcin
    • View Profile
I experienced similar problems in 2015 when there was another resource-heavy app running in the background (in my case screen recording software). The solution was to make the screen recorder lower priority than 3ds Max. So maybe settings Max priority to higher could help? It's just a random guess.

2015-04-30, 13:56:35
Reply #11

juang3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 636
    • View Profile
I restarted max session and I did not noticed the same again, but I'll try what you said to see if that happens.

Thanks Maru.

Cheers!